Automatisering van routine handelingen Maar Hoe Automatiseren

Published: 02nd February 2010
Views: N/A

Automatisering van routine handelingen.Binnen een productieproces moeten er vele handelingen verricht worden om te komen tot een goed resultaat.

Indien deze handelingen handmatig uitgevoerd moeten worden kan dit veel tijd kosten. Automatiseren kan een oplossing zijn, vandaar dat er advies ingewonnen wordt bij een ict bedrijf of consultancy.

Hierbij wordt echter alleen gekeken naar de grote processen.Bij automatiseren neemt men deze kleine routine handelingen niet mee in het proces.-Men denkt bij automatisering al snel aan grote dure processen.

-De meeste mensen weten niet dat er vele routine handelingen zijn die goedkoop en snel geautomatiseerd kunnen worden.Toch kosten deze handelingen veel tijd, zorgen voor ongemak, houden het productieproces op en er kunnen fouten gemaakt worden.

Het automatiseren van deze handelingen kan dus veel voordeel bieden.Normaal Advies

Bij de normale gang van zaken komt er eerst een annalist langs en worden de diverse processen in kaart gebracht. Dan wordt er een technische analyse gemaakt en vervolgens kan het programma worden geschreven. Dit is maatwerk en ook de implementatie kost veel tijd.

Bij deze werkwijze moet men natuurlijk aan duizenden zo niet tienduizenden euro's kosten denken.Waar komt u routine handelingen tegen?

U zult versteld staan van de hoeveelheid van deze handelingen indien u de diverse processen bekijkt. Vooral bij het printen, wat toch zeer regelmatig moet gebeuren. U hoeft geen analist te zijn om de handelingen binnen uw bedrijf te bekijken en in uw eigen woorden weer te geven.Enkele voorbeelden:

Bij het printen van o.a. etiketten en cards.

Werken met bestanden; kopiƫren, verplaatsen, verwijderen, etc.

Controleren of bepaalde taken uitgevoerd zijn en dan eventueel actie ondernemen.

Converteren van data.

Werken met externe programma's.

Printen van data met de juiste lay-out.Onze oplossing

Stuur ons een mail ( auto@labeldesigner.nl ) met de beschrijving van de handeling(en) in uw eigen woorden.

U ontvangt van ons dan een gratis offerte.Onze prijzen beginnen bij 350 euro en dit is inclusief bezoek en implementatie.

Report this article Ask About This Article


Loading...
More to Explore